De unde să obțineți pictograme? Clasamentul celor mai bune 11 platforme!

(Last Updated On: March 29, 2024)

Pictograme. Modele grafice sau simboluri care facilitează comunicarea și fac mesajul mai atractiv. 

Vrei să-ți îmbogățești site-ul cu ele, dar nu știi unde să le găsești? Îmi ofer ajutorul. 

Am adunat site-uri care oferă o selecție largă de pictograme gratuite într-o varietate de stiluri. Sper că vei găsi ceea ce ai nevoie printre ei. 

pictograme-pentru-site

1. Flaticon

Flaticon este o platformă excelentă de partajare a pictogramelor. Merită lăudat pentru că are una dintre cele mai mari baze de date de simboluri. Le puteți descărca, desigur, în diferite dimensiuni și formate. Sunt gratuite pentru utilizatori – le puteți folosi în scopuri personale și comerciale. 

Mai mult, veți găsi peste 3 milioane de pictograme vectoriale editabile aici. Pentru cei pentru care acest lucru încă nu este suficient, am pregătit o gamă de pictograme premium. 

Și dacă ești chiar designer, îți poți vinde design-urile grafice pe platforma Flaticon.

Ceea ce este, de asemenea, unic la Flaticon este că utilizatorul poate converti pictograma într-un font descărcabil. Există, de asemenea, puține dificultăți în selectarea și salvarea simbolurilor grafice în bibliotecă. Singurul lucru care vi se va cere este să furnizați sursa. 

Rezumat

Număr de pictograme gratuite: peste 4 milioane.

Ce face platforma să iasă în evidență: capacitatea de a modifica culorile și dimensiunile folosind un editor online intuitiv.

De ce îl recomand: este un loc minunat pentru a începe căutarea.

2. Canva

Această listă trebuia să includă o platformă prea familiară fiecărui designer de site-uri web, Canva. Biblioteca conține semne simple și simboluri comune care vă pot îmbogăți designul. Majoritatea caracteristicilor sunt gratuite. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de simboluri mai avansate, luați în considerare achiziționarea unui plan plătit. 

Biblioteca Canva vă permite să utilizați resurse în scopuri comerciale și necomerciale. De asemenea, amintiți-vă că, pe lângă produsele gata făcute, platforma oferă și o mulțime de sfaturi privind proiectarea site-urilor web și a aplicațiilor. Merită să le folosiți!

Rezumat

Număr de pictograme gratuite: peste 14.000

Ce diferențiază platforma: Canva oferă instrucțiuni de design pentru a vă ajuta să alegeți pictograme care sunt în concordanță cu restul designului dvs. 

De ce îl recomand: Adăugarea și utilizarea pictogramelor este un proces ușor pe care chiar și începătorii îl pot gestiona. 

3. Icons8

Un alt site web cu tone de pictograme (124.700 dintre ele în acest moment!) este Icons8 . Simbolurile pe care le căutați vin în până la 32 de stiluri. Deci există șanse mari ca cel puțin unul dintre ei să-ți atragă atenția. 

Platforma oferă, de asemenea, fotografii, ilustrații UX și muzică gratuit. Sunt create de creatori și specialiști din diverse domenii (inclusiv programatori, fotografi, designeri UX, artiști și ilustratori). Au reușit să creeze simboluri diverse și funcționale.

Rezumat

Număr de pictograme gratuite: puțin peste 124.700. 

Ce deosebește platforma: creatorii de pe platforma Icons8 nu revind proiecte gata făcute, ci își creează propriile proiecte. 

De ce îl recomand: alegând tema potrivită, puteți menține cu ușurință un stil uniform pe site-ul dvs. și puteți crea o impresie vizuală mai bună. 

unde-se-obțin-pictogramele-pentru-site-ul-web

4. Iconfinder

Poate ați auzit deja ceva despre  Iconfinder . La urma urmei, are peste 2 milioane de utilizatori. Platforma arată similar cu alte motoare de căutare populare, dar aici cauți în principal pictograme. Apoi le puteți descărca în diferite formate (de exemplu, SVG, PNG, AI, ICO sau ICNS). Sunt gata de utilizare în proiectele, aplicațiile și prezentările dvs. web. 

Dar dimensiunile? Aici puteți alege de la 16 la 512 pixeli. Iconfinder are, de asemenea, un program de grafică încorporat disponibil din browser. Puteți adăuga cu ușurință noi forme, curbe și linii în pictograme și puteți modifica parametrii celor existenți. 

Veți avea acces gratuit la peste 205.150 de simboluri. Dacă acest lucru nu este suficient pentru tine, poți oricând să cumperi un plan premium sau… să angajezi rapid un designer grafic. Acesta va crea o pictogramă dedicată pentru tine. 

Rezumat

Număr de pictograme gratuite: peste 205.150 

Ce face platforma să iasă în evidență: platforma pune accentul pe achiziționarea pictogramelor mai degrabă decât descărcarea lor gratuită. 

De ce îl recomand: veți găsi un catalog uriaș de pictograme grozave și un editor ingenios bazat pe browser.  

5. Freepik

Freepik nu este doar o colecție de pictograme gratuite. Instrumentul vă oferă, de asemenea, grafică vectorială, colecții de fotografii, grafică pentru prezentări și postări pe rețelele sociale. Totul a fost creat de designeri cu experiență, astfel încât aveți garantată cea mai înaltă calitate. 

Folosind platforma, veți economisi și o mulțime de bani – unele dintre resurse sunt complet gratuite. Există și o versiune plătită (premium) pentru designerii grafici mai pretențioși. 

Rezumat

Număr de pictograme gratuite: peste 10 milioane

Ce face platforma să iasă în evidență: varietate de stiluri, calitate înaltă, bibliotecă extinsă și actualizări zilnice

De ce îl pot recomanda: site-ul web este cu adevărat ușor de utilizat – ușor și intuitiv de utilizat

6. The Noun Project

Hei, poate ai un suflet artistic și vrei să-l arăți chiar și în detalii precum icoane? Ai nevoie The Noun Project ! Platforma se descrie ca fiind „cea mai diversă și extinsă colecție de icoane din lume”. Cât adevăr este în asta? Cel mai bine este să vezi singur. 

Tot ce pot spune este că Noun Project a selectat pictogramele pentru diversitate, calitate și integrare. Puteți alege dintre peste 3 milioane de simboluri create de designeri grafici din peste 120 de țări. Aceste pictograme reprezintă tot ceea ce vă puteți gândi vreodată, cum ar fi energie regenerabilă, aventuri sau… un scaun cu rotile. 

Toate graficele sunt disponibile gratuit. 

Rezumat

Număr de pictograme gratuite: peste 3 milioane 

Ce diferențiază platforma: Noun Project își propune să creeze un limbaj vizual global care conectează oamenii din întreaga lume

De ce îl recomand: dacă pictogramele tale vor să reprezinte ceva neobișnuit și incluziv, îl vei găsi aici

De unde să obțineți pictograme? Clasamentul celor mai bune 11 platforme!

7. Vecteezy

Platforma Vecteezy este ceva asemănător unui simplu motor de căutare cu pictograme gratuite. Acestea sunt sortate pe categorii, ceea ce face selecția lor mult mai ușoară. Mai mult, aici veți găsi nu numai pictograme, ci și fotografii de stoc gratuite. 

Obțineți o bază de date cu diferite fotografii, pictograme și logo-uri într-un singur loc. Filtrul din panoul din stânga facilitează căutarea. Și dacă doriți să editați suplimentar pictogramele și să aveți acces la cele mai remarcabile, alegeți planul premium. Veți primi sugestii gratuite de imagini (compatibile cu căutările dvs. anterioare). 

Rezumat

Număr de pictograme gratuite: peste 3,5 milioane

Ce face platforma să iasă în evidență: o bază de date uriașă de fotografii, videoclipuri și pictograme gata de a fi utilizate în proiectul dvs

De ce îl recomand: Datorită unei comunități mari de artiști din întreaga lume, în fiecare zi apare conținut nou, original și de înaltă calitate

8. DeviantArt

Dacă doriți nu numai să găsiți simboluri grozave, ci și să vă alăturați întregii comunități de artiști, asigurați-vă că consultați platforma DevianArt . Instrumentul oferă aproape 200.000 de pictograme gratuite care așteaptă să fie folosite. 

Nu uitați să verificați cerințele de atribuire înainte de a descărca. De exemplu, unii designeri grafici vă cer să deveniți mai întâi membru al comunității lor. 

Rezumat

Număr de pictograme gratuite: aproape 200.000

Ceea ce distinge platforma: a fost creată în primul rând pentru artiștii care își pot împărtăși lucrările aici

De ce îl recomand: alegând pictograme din DeviantArt poți descoperi noi creatori și, în același timp, îi poți susține (cumpărând lucrări, adăugând comentarii și distribuindu-le lucrările)

9. GraphicBurger

Pe această listă merită să apară și platforma foarte simplă GraphicBurger . Important este că puteți descărca multe pictograme fără a vă înregistra pe site. Desigur, puteți plăti și pentru pictograme de ultimă generație, disponibile în formatele PNG, SVG și EPS. 

GraphicBurger nu oferă doar pictograme, ci și kituri UI, efecte de text, fundaluri și altele asemenea. 

Rezumat

Număr de pictograme gratuite: peste 10.000

Ce face platforma să iasă în evidență: puteți contacta echipa GraphicBurger dacă aveți întrebări sau probleme

De ce îl recomand: perfect pentru cei care apreciază calitatea înaltă, dar nu vor să fie copleșiți de prea multe pictograme din care să aleagă

10. Iconstore

Ești neexperimentat, dar ambițios? Verificați imensa colecție Iconstore !

Această platformă se concentrează pe pachete de pictograme unice și originale. Le puteți căuta pe categorii (de exemplu, tehnologie, jocuri, gesturi, rețele sociale sau divertisment).

Toate simbolurile pot fi descărcate gratuit. 

Rezumat

Număr de pictograme gratuite: peste 120.000

Ce face platforma să iasă în evidență: cu siguranță nu veți găsi aici modele generice sau șabloane

De ce îl pot recomanda: dacă proiectul tău este făcut ca hobby sau educație, atunci oferta gratuită a Iconsotore ar trebui să fie suficientă pentru tine

11. Iconshock

Penultimul de pe listă, dar la fel de bun ca restul – platforma Iconshock . Priviți aceste numere: peste 2 milioane de biblioteci de pictograme profesionale, peste 400 de seturi în peste 30 de stiluri. Cele mai multe sunt în format SVG și pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Aici vei gasi, printre altele: pictograme pentru iPhone, Vista și multe altele. 

Poate cel mai important lucru este ceea ce spun designerii grafici experimentați despre Iconshock. Cred ca am gasit doar pareri pozitive. Creatorii apreciază în special interfața ușor de utilizat, motorul de căutare rapid și design-urile profesionale. Da, acesta este probabil unul dintre cele mai bune site-uri unde puteți găsi pictograme gratuite. 

Rezumat

Număr de pictograme gratuite: peste 2 milioane

Ce face platforma să iasă în evidență: recenzii favorabile ale designerilor și graficienilor

De ce o recomand: platforma va fi perfectă dacă ai nevoie de pictograme cu design și culori personalizate (fără a fi nevoie să folosești alte programe)

Bonus: Designbeep

Ultimul articol este cel cu asterisc deoarece nu folosește resurse proprii. În schimb, colectează proiecte de pe alte platforme într-un singur loc.

Așa că pot spune că  Designbeep este un instrument pentru cei indeciși. Dacă nu știi care dintre platformele de mai sus este cea mai bună pentru tine, folosește-o pe aceasta. La Designbeep veți găsi un set de pictograme de la Behance, Freepik și multe altele.

Niciodată nu a fost atât de ușor să vă creați propriul site web!