Crearea site-urilor web cu WebWave [Recenzie 2022]

(Last Updated On: September 26, 2022)

Sumarul recenziei WebWave

WebWave reprezintă o platformă pentru creare site-uri de top. Oferă funcționalități performante atât la capitolul optimizării SEO cât și la capitolul design site – totul pentru un preț mai mult ca OK. 

De asemenea un aspect important al platformei WebWave îl reprezintă editorul grafic avansat – lucru care oferă un potențial enorm la capitolul pentru crearea profesională a site-urilor. Reieșind din cele menționate, WebWave ocupă poziții de top în ranking-ul nostru.

Ce este WebWave

WebWave este o platformă pentru creare site-uri web de tip website builder. Platforma include un editor grafic profesional, avansat. Specializarea platformei ține în primul rând de design și optimizare pentru dispozitivele mobile. De asemenea conform jurnalului de dezvoltare a platformei, observăm că autorii acesteia investesc cota corespunzătoare de efort în opțiunile SEO.

Lucrările asupra platformei au început în 2011, iar însăși platforma a fost lansată în 2013.

WebWave - Prima Pagina

Editorul WebWave – ușurința utilizării

Înspre deosebire de alte platforme nu vei găsi aici nici un fel de termeni fancy ca Artificial Design Intelligence. Pur și simplu editorul WebWave este unul avansat, amintind mai degrabă programele de editare grafică ca “photoshop-urile”. 

Editorul WebWave este de tip WYSIWYG, dar de asemenea de drag-and-drop. Vom descrie mai jos acești termeni:

  • WYSIWYG – (eng. What You See Is What You Get – Ce vezi este ceea ce primești). Cu alte cuvinte nu trebuie să scrii codul site-ului și să lucrezi la corectitudinea acestuia. Programul scrie codul în locul tău.
  • Drag-and-drop – (trage-și-aruncă) reprezintă mecanismul de creare a site-ului. În practică acest lucru înseamnă că prinzi elementele cu un click și le lași acolo unde îți dorești.

Aceste 2 aspecte reprezintă un standard în ziua de astăzi pentru platformele de website builder. Ceea ce face WebWave o câteva avantaje importante oferite de editorul WebWave care pot fi întâlnite foarte rar:

  1. Elementele site-ului pot fi mutate foarte simplu și ușor pe site – fără tabele, secțiuni sau alte constrângeri. Ai doar ”tablă” simplă și nimic mai mult. Același lucru poate fi spus și despre dimensiunea elementelor. Dimensiunea elementelor poate fi setată foarte ușor cu ajutorul cursorului;
  2. Dimensiunea și poziția elementelor pot fi setate cu exactitatea de 1 px – în sensul direct al cuvântului. Selectezi elementul și îi modifici poziția / îi miști marginile cu cursorul. Iar pentru o exactitate și mai mare poți seta dimensiunea și poziția elementelor cu ajutorul parametrilor X și Y în Panoul de setări – vom vorbi despre aceste detalii mai târziu;
  3. Lista de straturi care permite setarea avansată a ordinii de suprapunere a elementelor pe site;
  4. Liniile de ghidaj, care permit setarea exactă a poziției elementelor pe toate subpaginile de pe site;

Panoul de setări reprezintă un modul important al interfeței editorului WebWave și oferă tot felul de opțiuni de editare: începând cu editarea poziției și a dimensiunilor descrisă mai sus terminând cu efecte de animație, filtre, setarea padingului și alte setări. După cum vezi, WebWave oferă opțiunea de a edita fiecare detaliu al site-ului.

Observăm cât de repede funcționează editorul WebWave. Nu vorbesc atât de confort, deși acesta este important. Viteza cu care funcționează editorul determină în mod direct productivitatea noastră.

WebWave – o platformă pentru designeri

În WebWave există o serie de funcții de animație: de la cel mai simplu Ken Bursn sau Paralax la efecte setate la apariția elementelor în timpul scrollării. De asemenea vei găsi straturi, filtre, interacțiuni la un click și la scrollare unități relative de dimensiune + poziție și multe alte funcții pentru un design web performant.

Lucrul cu șabloanele WebWave

Dacă nu dorim să creăm o pagină „de la zero”, putem folosi un șablon. În WebWave am găsit ceva mai mult de 50 de șabloane. Rezultatele acestui număr însă este amplificat de posibilitățile enorme de editare a acestor șabloane. Șabloanele pe care le-am găsit pot fi editate și ajustate în profunzime totală (știu, că cuvântul e superlativ, dar altfel nu-i poți spune).

Subliniez că șablonul este doar un punct de pornire. Programul WebWave include atâta funcționalitate, încât este păcat să ne limităm la îndeplinirea paginii cu conținut. Chiar dacă la început nu te simți pe putere să editezi site-ul în mod profesional, cu timpul funcțiile de editare, avansate „devin” foarte utile.

În WebWave am găsit cele mai importante tipuri de șabloane:

  1. Site de prezentare
  2. Blog
  3. Magazin online
  4. Portofoliu pentru fotografi
  5. și altele

Viteza de publicare a site-urilor create în WebWave

Publicarea site-ului are loc destul de repede. Însă desigur această viteză reprezintă un parametru dependent de un șir de factori. Viteza de publicare depinde de numărul de subpagini și dimensiunea fișierelor (de exemplu a imaginilor) încărcate pe site, de viteza conexiunii și performanța calculatorului. În cazul unui site simplu de până la 40-50 de subpagini cu imagini optimizate și o performanță normală a conexiunii și a calculatorului publicarea durează doar câteva secunde.

Salvarea proiectelor și funcția de recuperare a versiunilor de rezervă

Programul include și funcții de salvare automată la fiecare 5 minute, iar salvarea modificărilor are loc în regim de fundal. Toate acestea ne asigură în fața pierderii efectelor muncii noastre în cazul unei erori ale browserului.

Optimizarea site-urilor pentru dispozitivele mobile

O funcție importantă a platformei este posibilitatea de crea site-uri optimizate pentru dispozitivele mobile cu ajutorul tehnologiei RWD. Voi descrie mai detaliat acest aspect în următoarele părți ale textului.

Adăugarea codului propriu

Pe lângă opțiunile de bază editorul WebWave oferă posibilitatea de adăuga un cod HTML, JS și CSS customizat în secțiunile Head, sau Body – lucru care extinde și mai mult posibilitățile de creare a site-ului cu ajutorul acestei platforme.

Mai jos vom descrie un șir de funcții specifice care diferențiază platforma WebWave de celelalte opțiuni.

Crearea site-urilor de o echipă întreagă

dăugarea simplă a webmasterilor la editarea site-urilor reprezintă următoarea funcție utilă. Crearea și administrarea site-urilor web reprezintă o activitate foarte avansată din punct de vedere tehnologic, și în cazul performanțelor extrem de înalte solicită editarea site-ului de către o echipă întreagă de persoane specializate cu calificările corespunzătoare: optimizare SEO, scriere conținut, web design, user experience. În WebWave poți acorda drepturi de a edita site-urile creat unor colegi, fără a le oferi acces direct la contul personal. Suplimentar există și posibilitatea de setare a diferitor nivele de drepturi de editare.

Posibilitatea de a limita accesul public la o pagină sau articol

Cunoști situația când trebuie să publici site-ul dar o parte din acesta nu este gata. Programul WebWave oferă 2 opțiuni comode pentru aceste cazuri:

  1. Setarea accesului la subpagina cu ajutorul unei parole. Cu alte cuvinte, pagina este publicată, poate fi afișată și testată pe diferite dispozitive însă pentru a accesa această subpagină este necesar să introduci o parolă, pe care tu însuți o setezi.
  2. Setarea paginii ca nepublicate. Cu ajutorul acestei opțiuni poți seta ca platforma WebWave să omită anumite subpagini, articole atunci când publică site-ul. În acest caz subpagina sau articolul corespunzător nu va există în versiunea publică a site-ului.

Aceste funcții sunt foarte importante în special pentru persoanele care au deja multă experiență în crearea site-urilor.

Securizarea conexiunii cu certificate SSL

Fiecare site creat în WebWave este accesat sub o adresă securizată de un certificat SSL. Acest lucru este important atât pentru poziționarea site-ului, cât și pentru experiența utilizatorilor.

Suplimentar, dacă este să vorbim de securizare, în WebWave există funcția de creare automată a versiunilor de rezervă a site-urilor care pot fi restabilite foarte ușor.

Funcția PWA

ceastă funcție – permite utilizatorilor site-ului să descarce site-ul ca pe o aplicație pe dispozitivele mobile. Ca rezultat conținutul site-ului va fi accesibil chiar și offline.

Google Analytics, Google Search Console și Google AdSense

Conectarea site-urilor create în WebWave cu aceste sisteme este foarte simplă și ce este cel mai important nu necesită costuri suplimentare. Unicul lucru pe care trebuie să-l faci este să activezi pachetul Premium și să conectezi un domeniu la site-ul creat. Toate cele 3 sisteme se integrează ușor încărcând un fișier special pe site – lucru pe care îl poți face chiar și în cazul pachetului Free.

Subliniem că aceasta este un specific important ale platformei WebWave, unde de fapt nu există diferențe în editarea site-urilor cu ajutorul pachetului Free și Premium. În cazul altor platforme ca Webnode și WIX conectarea modulului Google Analytics solicită activarea celor mai scumpe planuri premium.

Dezvoltarea platformei

Numărul de funcții este destul de mare și acesta crește permanent – la fiecare două săptămâni sunt implementate funcții noi.

Pe pagina „Funcții noi” – unde autorii programului descriu funcțiile noi implementate și modul în care aceste funcții ne ajută la proiectarea paginilor web. Datorită acestei pagini am putut aprecia pe deplin, cât de repede se dezvoltă acest tool și cât de mult autorii programului apreciază necesitățile și confortul utilizatorilor.

Optimizarea pentru dispozitivele mobile

Crearea site-ului ajustat pentru dispozitivele mobile în WebWave este simplă. Cea mai banală opțiune este alegerea unui template, care deja este ajustat pentru dispozitivele mobile. În cazul unui site creat de la zero, ajustarea manuală prin acțiuni de drag-and-drop este destul de simplă, chiar dacă nu pare astfel la prima vedere.

Dacă însă simți că ai nevoie de mai mult suport la capitolul optimizare SEO, îți recomand să încerci Algoritmul WebWave de optimizare pentru dispozitivele mobile. După aplicare este suficient doar să treci prin verisunile mobile și să vezi dacă ceva trebuie ajsutat.

La acest capitol aș dori să subliniez ceva important: site-urile create în WebWave sunt optimizate pentru dispozitivele mobile cu ajutorul metodei RWD (Responsive Web Design). Aceasta este o metodă de optimizare superioară creării versiunii mobile ale site-ului. Mai multe detalii vezi aici

Însă ceea ce diferențiază WebWave de alte platforme sunt cele 2 funcții speciale:

  1. Optimizarea site-ului pentru dispozitivele mobile are loc cu ajutorul a 4 moduri RWD: Desktop, Tabletă, Telefon mobil orizontal și Telefon mobil vertical.
  2. Chiar dacă cele 4 moduri RWD nu sunt suficiente, oricând poți ajusta break point-urile – granițele acestor moduri RW

White Label – crearea site-urilor pentru clienți

White Label este unul din puținele platforme care oferă posibilitatea de a crea site-uri pentru clienți. Cu alte cuvinte, care permite ajustarea panoului CMS și transmiterea proiectului clienților sub brandul propriu, nu cel WebWave. Multe agenții de marketing beneficiază de această funcție. 

Dacă dorești să vezi cum funcționează, poți testa gratuit aceste funcții timp de 14 zile.Mai multe detalii despre informații de creare a site-urilor pentru clienți în WebWave vei găsi aici.

Magazin online

WebWave oferă mai multe posibilități de a lansa un magazin online. Poți integra site-ul creat în WebWave cu un plugin extern, ca Shopify sau Ecwid. Dar poți folosi și funcția Coșul de cumpărături WebWave – o funcție e-commerce nativă.

Funcția nativă însăși necesită doar activarea planului Business. Se plătește pentru procesarea plăților online – un lucru standard în ziua de azi pe toate platformele e-commerce.

Procesul de creare a unui magazin online este destul de simplu. Este necesar să prezinți produsele pe site și să adaugi butoanele corespunzătoare: Adaugă în coș și Vezi coșul – totul foarte customizabil.

Avantajele magazinelor online create în WebWave constau în faptul poți crea o interfață grafică destul de avansată prezentând imaginea de brand a produsului și optimizând experiența utilizatorului în materie de navigare și interacțiune cu interfața site-ului.

Un alt avantaj care ține în primul rând de coșul WebWave, sunt opțiunile SEO ale platformei.

Ce lipsește

Desigur cel mai important punct slab este desigur numărul mic al integrărilor directe. Integrarea site-urilor cu sisteme externe este posibil, dar cu un cod adăugat în secțiunea Head, Body sau încărcarea unui fișier special. Printre puținele integrări directă pe le-am găsit sunt integrările cu MailerLite, Youtube, Vimeo și Facebook.

Însă subliniem din nou, că accesibilitatea integrărilor site-urilor cu anumite sisteme sunt limitate în multe alte platforme. Ca de exemplu Google Analytics, deși este un modul standard, integrarea acestuia este destul de scumpă în cazul platformelor WIX și Webnode.

Numărul de șabloane este mic, dar după cum am mai menționat, acest lucru este compensat de posibilitățile largi de editare a site-urilor.

În trecut lipsea o funcție de e-commerce nativă – puteai crea un magazin online doar printr-o integrare cu un sistem extern. Însă de ceva timp observăm existența unei funcții de e-commerce native + ceva mai multe funcții noi care țin de e-commerce implementate în ultima perioadă (articol actualizat pe data de 2020-05-06).

Suport tehnic

Suportul tehnic este accesibil printr-o bază de tutoriale mare, blog, contact prin chat online și mesaje e-mail – totul în limba română. Subliniez limba tutorialelor pentru că crearea unui site implică aspecte ceva mai sofisticate și cerințele față de cunoștințele de limbă sunt ceva mai înalte. Cu alte cuvinte, chiar dacă utilizatorul deține un anumit nivel de cunoștințe de limbă engleză, nu există nici o garanție, că va înțelege instrucțiunea de integrare a site-ului cu un sistem extern. Tutorialele scrise în limba română sunt foarte importante.

În acest sens platforma WebWave este o excepție, întrucât chiar foarte puține platforme oferă suport prin chat în limba română.

Contactul cu personalul de suport WebWave

Contactul cu personalul suport este simplu – chatul online este accesibil pe orice subpagină, chiar și în editor. Suportul tehnic prin chat și e-mail este accesibil de la ora 9:00 până la 17:00 de luni până vineri pentru fiecare utilizator (chiar și pentru cei neînregistrați).

Important este și faptul că serviciul de suport este în limba română – lucru curical când este vorba despre detalii tehnice și de design.

Planul free

Planul Gratuit WebWave permite destul de multe lucruri. De exemplu funcțiile de creare a site-ului sunt identice atât în pachetul free cât și în cel Premium. 

Site-ul poate fi creat pe serverele WebWave și publicat gratuit pe o adresă de subdomeniu – lucru care permite obținerea feedback-ului din partea prietenilor / cunoscuților sau testarea subpaginilor cu ajutorul diferitor tool-uri online.Planul Free nu implică limite la capitolul spațiu de stocare sau trafic de date. Un alt lucru important este faptul că pachetul Gratuit nu este limitat în timp – deci poți beneficia de planul Free atât timp cât dorești. 

Cu alte cuvinte chiar și beneficiind de pachetul Gratuit obținem foarte mult confort în crearea site-ului nostru.

Prețul planurilor Premium

Începând cu septembrie 2021 WebWave a lansat sistemul de 3 planuri premium: Starter, Pro și Business. Voi descrie aceste planuri mai jos:

Planul Starter (cu 30 de RON / lună)

Ce mai importantă restrângere în cazul planului Starter este numărul de subpagini, mai exact 1. Este foarte OK pentru o afacere, în cazul în care ai nevoie de un site simplu de prezentare. Alegi un template de One-pager, îl editezi și-l lansezi. Însă în cazul în care ai un magazin online sau un blog, atunci treaba se complică mult. Desigur poți face work-around-uri, de exemplu amplasând toate produsele pe prima pagină.

Planul Pro (cu 38 RON / lună)

În cadrul planului Pro avem deja un site normal, cu un număr nedefinit de subpagini. Deci îți poți crea un compartiment de blog, site cu mai multe versiuni de limbă și îți poți prezenta produsele.

Ceea ce nu poți face aici se formulează ca ”magazin online” și în practică înseamnă lipsa procesării plăților și vânzării produselor digitale. Cu alte cuvinte, deja în cadrul planului Pro poți crea un magazin online, de exemplu beneficiind de o integrare cu un sistem extern ca Ecwid.

Planul Business (cu 50 RON / lună)

După cum am mai menționat, avantajul planului Business constă în faptul că beneficiezi de plăți online și de vânzarea produselor digitale. Sistemul de plăți este oferit de Stripe și desigur presupune o polată în sistem de comision. Însă în afară de aceasta nu mai ai nimic de plătit – cu alte cuvinte, ai achitat planul Business, achiți procesarea plăților care este un cost derivat al volumului de vânzări și atât – WebWave nu impune nici un comision pentru vânzarea prin intermediul modului Coșul WebWave.

Domeniile

ltimul detaliu pe care aș dori să-l descriu ține de domeniu. În WebWave pot fi înregistrate domenii cu extensii standarde: .ro, .com, .net, și alte extensii de exemplu cele naționale.

Însă dacă deja ai un domeniu înregistrat în altă parte atunci poți fără probleme să-l conectezi la site-ul creat în WebWave activând planul Premium și efectuând setările corespunzătoare.

Părerile utilizatorilor despre WebWave

ea mai mare parte a părerilor utilizatorilor WebWave este pozitivă a atins scorul de 4,8 din 5 pe pagina de Fanpage de pe Facebook (starea de pe data de 05 Iunie 2020).

Printre avantajele menționate de utilizatori se numără:

  • Ușurința platformei, accesibilă chiar și pentru începători.
  • Mecanismul clar și simplu de creare a site-ului

Pentru cine este WebWave?

WebWave este o platformă avansată, care oferă foarte multe opțiuni (funcțiile avansate nu sunt vizibile la prima vedere, dar le poți accesa la 2 – 3 click-uri). Din această cauză practic toată lumea va găsi ceea ce caută:

  • Utilizatorii simpli vor găsi template-uri unde este suficient doar să înlocuiești imaginile și textele.
  • Designerii, vor găsi multe ”jucării” pentru o distracție de zile mari.
  • Specialiștii SEO, vor putea edita ușor conținutul site-ului, vor putea face redirecționări și vor avea acces liber la secțiunea HEAD pentru a arunca un cod schema.org.

Prețul planurilor Premium nu este unul înalt și corespunde cu prețurile serviciilor de hosting ale multor furnizori. Cu alte cuvinte este o opțiune bună pentru foarte mulți utilizatori.

Pentru cine nu este WebWave?

În cazul în care îți dorești să lucrezi cu codul sursă a site-ului, ai o pasiune pentru configurarea serverelor și îți place să scormonești prin componentele site-ului, probabil ar trebui să alegi o altă platformă ca WordPress, Joomla sau Drupal.

Desigur WebWave oferă opțiunea de a adăuga coduri și în Body și în Head – deci în cazul în care nu-ți vei putea controla necesitatea vei putea meșteri ceva. Însă poți simți un disconfort din cauza lipsei de control asupra codului sursă.

Întrebări frecvente FAQ

WebWave este gratuit?

Platforma WebWave oferă o opțiune gratuită – planul Free, care oferă toate funcțiile de creare a site-ului și care nu este limitat în timp. Opțiunea free permite crearea și publicarea unui site deplin, sub o adresă de subdomeniu – absolut gratuit. Opțiunea de publicare este foarte importantă întrucât permite obținerea unui link cu ajutorul căruia poți prezenta site-ul prietenilor / cunoscuților sau poți testa subpaginile site-ului cu ajutorul diferitor tool-uri online în materie de viteză de încărcare, optimizare pentru dispozitivele mobile sau alte aspecte.

WebWave vs WordPress – Care platformă este mai bună?

Cel mai scurt răspuns la această întrebare este depinde de proiect și de abilitățile webmasterului. Însă întrucât probabil nu ești satisfăcut de acest răspuns, îl voi detalia. Deci WordPress și WebWave reprezintă 2 platforme cu totul diferite întrucât site-ul creat cu WordPress este creat din ”bucăți” și din această cauză necesită cunoștințe de programare pentru a cunoaște cum păstrezi site-ul creat din bucăți. Știu că există opinii pe internet că cică nu sunt necesare cunoștințe de programare, însă de fapt în cazul unui site în WordPress vor fi necesare – mai devreme sau mai târziu. Respectiv dacă e să comparăm WebWave cu WordPress, atunci un site creat în WebWave este mult mai simplu = mai ieftin de administrat. WebWave ca platformă de website builder oferă o gamă largă de funcții care permit crearea unui site profesional – lucru datorită căruia a fost amplasat pe poziții de top în cadrul ranking-ului nostru. Concluzionând, WebWave este o platformă de website builder care îți permite să creezi site-uri profesionale, al cărui administrare va fi foarte simplă și respectiv merită să ții cont de această opțiune. WordPress este o platformă pentru situațiile în care ai nevoie de funcții foarte specifice și îți poți permite un specialist de IT care să-ți implementeze această funcție și care să-ți administreze funcționalitățile site-ului.

WebWave vs WIX – Care platformă este mai bună?

Conform ranking-ului nostru platforma WIX cedează în fața WebWave la capitolul editor, preț și suport în limba română. Platforma WIX are mai multe template-uri și plugin-uri. Respectiv totul depinde de preferințele și mofturile personale. Din propria experiență pot spune că utilizatorii preferă WebWave întrucât, chiar dacă omitem editorul, prețul și suportul în limba română reprezintă argumente foarte serioase.

Cât de bun este WebWave la capitolul optimizare SEO?

Cel mai scurt răspuns la această întrebare este – Da site-urile create în WebWave pot atinge performanțe SEO foarte înalte.

Dintre toate platformele de tip website builder analizate WebWave oferă cele mai avansate posibilități. Platforma WebWave oferă o mulțime de opțiune de optimizare SEO – de la editarea meta-titlului și a meta-descrierii până la editarea secțiunii HEAD pentru a adăuga codului schema.org. De la editarea fișierului robots.txt la conectarea ușoară a site-ului cu Google Analytics și Google Search Console. 

Pentru a afla mai multe la capitolul performanței SEO a site-urilor create cu platformele de website builder, vezi acest articol.

Cât de sigure sunt site-urile create în WebWave?

Site-urile create cu WebWave sunt destul de sigure. Întrucât sistemul WebWave este destul de ermetic, practic nu există opțiuni de spargere. De asemenea aș dori să subliniez că site-urile create în WebWave sunt monitorizate și securizate deja de către sistem.

De asemenea aș dori să subliniez că targetul majorității virușilor îl reprezintă site-urile create cu WordPress din cauza modului în care aceste site-uri sunt construite. Un alt motiv îl reprezintă însăși numărul enorm de site-uri create în WordPress – lucru care oferă un avantaj important la capitolul scalării atacurilor.

Concluzionând, aș dori să subliniez, că site-urile create în WebWave sunt destul de sigure și sunt mult mai sigure de cât cele create în WordPress.

Pot face site-uri serioase cu WebWave?

Da, cu platforma WebWave poți crea site-uri serioase.

Platforma WebWave este una din puținele care oferă un plafon destul de înalt la capitolul numărul de subpagini. Mai exact acest plafon nu există și ar trebui să fie identificat cu ajutorul testelor, însă site-ul oficial al platformei în versiunea română include câteva sute de subpagini și articole și funcționează destul de ok.

În ceea ce ține de alte capitole ca: optimizare SEO, design web, securizare și alți parametri, platforma WebWave este una de top.

Editorul WebWave poate fi downloadat?

Din păcate acest editor nu poate fi downloadat. Editorul WebWave este unul conceput online și include un buton numit Publică – care publică site-ul creat direct pe servele WebWave. Aceasta înseamnă că editorul WebWave este conceput din start ca un editor integrat direct în sistemul WebWave și este merge-uit cu servele acestuia. Editarea site-ului în mediul online este un lucru comod, pentru că oferă posibilitatea de lansare ușoară a site-ului, nu necesită instalări și actualizări.

Editorul WebWave este accesibilă în toate browserele populare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari, MS Edge.

Cât de rapide sunt site-urile create în WebWave?

Site-urile create în WebWave manifestă parametri destul de buni la capitolul viteză de încărcare. Conform declarațiilor echipei WebWave, site-urile realizate cu platforma lor performează mai bine de cât cele create cu WordPress.

Suplimentar dacă este cazul poți opta pentru CDN (Content Delivery Network) – un serviciu care păstrează copii ale site-urilor pe alte continente – lucru care accelerează încărcarea site-urilor la în cazul în care utilizatorii se află la distanțe mari de serverul ”mamă”. În WebWave acest serviciu poate fi activat contra plată.

Concluzie

În concluzie, pot susține, că platforma WebWave este un instrument avansat cu ajutorul căruia poți crea un site cu orice design grafic. Această platformă este destul de avantajoasă ca preț dacă este să o comparăm cu WIX.

Dacă este să vorbim despre posibilități, acestea nu lipsesc.

Toate acestea fac ca WebWave să fie un instrument pe care îl poți recomanda.

Testează platforma WebWave