Recenzii și articole

Crearea site-urilor web constă în crearea concepției, schemei și structurii site-ului web. Procesul trece prin mai mult etape și în dependență de dimensiunile site-ului implică munca mai multor specialiști (crearea conținutului, a graficii, redactorilor, specialiștilor tehnici care se ocupă de optimizarea site-ului).

De obicei, este un proiect destul de costisitor, care implică achiziționarea locului de găzduire a site-ului și a domeniului. Unul din cele mai populare programe de creare site-uri este WordPress.
Alternativa o reprezintă alegerea unuia din programele pentru creare site-uri de tip site-builder care devin din ce în ce mai populare și mai bune. Aceste programe îți permit să proiectezi site-uri fără să cunoști programare sau să recurgi la serviciile companiilor de webdesign.
Recenziile și descrierea programelor pentru creare site îți vor ajuta să faci cunoștință cu fiecare din aceste instrumente și să-ți creezi o opinie proprie despre acestea.
Am pregătit special pentru voi materiale interesante, care te vor conduce prin lumea programelor pentru creare site.
Cu ajutorul acestor programe vei reuși să-ți creezi propriul site web, fără să te complici cu codul site-ului, servere și redirecționări.
Recenziile și descrierea programelor pentru creare site includ la fel și compararea programelor de tip site-builder așa ca WordPress, Webnode, Webwave, Webflow.
Atunci când am creat acest ranking am luat în cont aspecte fundamentale (ca ușurința utilizării, numărul de funcții accesibile) și aspecte mai neobișnuite (de exemplu posibilitățile white lable, posibilitatea de a câștiga sau posibilitatea de a conecta sistemele care țin de analitică).
Scopul nostru a fost să răspundem la întrebarea, care program pentru creare site de tip drag-and-drop trebuie ales pentru a crea un site web. Programele pentru creare site prezentate mai jos sunt cele mai bune din România.
Pentru un începător, care nu are încă experiență de lucru cu programe de acest gen, selectarea instrumentului potrivit poate deveni o sarcină complicată. Informația de pe site-ul nostru vă va permite să alegeți programul potrivit.